karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Planeringssupport Norrköping

Ort
Utgår

2022-12-03

Ansök nu

Planeringssupport Norrköping

Planeringssupport till OneCo Norrköping

Vi behöver stärka upp vår beredningsgrupp med ytterligare en medarbetare på kontoret. Beredningen utgör en central punkt för planering, service och dokumentation för vår verksamhet. Den dagliga kontakten finns både internt och externt. Vi söker nu dig som önskar ett varierande arbete som präglas noggrannhet. Du har förmågan att finna lösningar på probelm som uppstår och har lätt för att kommunicera mot olika kontaktytor.


 Dina arbetsuppgifter kommer i stort innefatta:

  • Kontrollera kapacitet i elnätet

  • Rita och dokumentera elnätet i beställarens kartsystem

  • Hantera inkommande samtal från kund och installatörer

  • Logga samt administrera inbokade teknikerbesök i vårt affärssystem. Detta görs i tät kontakt med produktionsplanerare för att optimera planeringen

  • Tolka och lära dig kundavtal

  • Övriga administrativa arbetsuppgifter


Har du den bakgrund som krävs?

Du är en utåtriktad person som gillar utmaningar. Du är van att ta ansvar och arbeta självständigt likväl i grupp och skapar enkelt goda relationer med kollegor. Du är lösningsorienterad och trivs i en föränderlig miljö. För dig är det naturligt att vara serviceinriktad och är du är noga med tider och deadlines. I ditt dagliga arbete är du strukturerad och tydlig och har förmågan att prioritera.

För att lyckas i rollen ser vi att du har grundläggande elkunskap. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet från administrativt arbete där du använt mejl och telefon som arbetsredskap. Meriterande om du har jobbat i CAD eller liknande. Du känner dig trygg i digitala miljöer och utför dina arbetsmoment noggrant. Vidare har du mycket god förmåga i svenskt tal och skrift samt god datorvana.

 

Vad har OneCo att erbjuda dig?

På OneCo kommer du att bli en del av ett härligt gäng. På vårt kontor har vi en positiv atmosfär med många skratt där det gärna planeras aktiviteter utanför arbetet. Vi har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att delvis arbeta från distans finns. Hos oss kan du räkna med en variationsrik vardag inom en platt organisation där du får möjligheten att utvecklas och vara med och påverka.

OneCo erbjuder även friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning för receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.

 

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan!
Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Service Delivery Manager, Pernilla Bäckström, pernilla.backstrom@oneco
 

Anställningsform: Tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning
Arbetstid: Dagtid vardagar. Heltid
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal Telekom.
Placeringsort: Norrköping
Tillträde: Enligt överenskommelse

 

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden! 

Dela detta jobb

logga
Planeringssupport Norrköping

OneCo Networks AB